Calzedonia-leto 2011

Kolekcija za sunce i more

 

Za leto 2011. Calzedonia predstavlja kolekciju kupaćih kostima i prateće garderobe, koja se može nositi svakog sata u toku dana, od jutarnjeg odlaska na plažu do večernjih izlazaka.
Ovogodišnja kolekcija obuhvata širok spektar proizvoda, od  jednostavnih bikinija do prelepih jednodelnih kupaćih, koji se mogu kombinovati sa sofisticiranim delovima ton-sur-ton aksesoara.
Kolekcija je inspirisana najnovijim modnim trendovima:

ETNO CHIC linijom dominiraju zemljani tonovi i kreću se  od boje  ilovače do tonova pustinjskog peska. Linija je inspirisana paletom neutralnih i toplih boja, koje se kombinuju sa plavom, tradicionalnim patchwork radom, ili štampanim detaljima.
Ove sezone akcenat je takođe i na bojama koje podsećaju na sjajne plaže Brazila, svetlucanje vode, zalaske Sunca.

Kolekcija obuhvata i modele inspirisane Mediteranom. Linija obuhvata modele počev od  večitog mornarskog stila, koji je obogaćen detaljima, pa sve do modela koji inspiraciju traže u motivima Provanse i starim čipkama.
Za žene koje žele da istaknu svoju senzualnost, a pritom se ne ustručavau da to pokažu i drugima,

Calzedonia je napravila totaly black liniju kupaćih kostima inspirisanu gotik rokom u kojoj su udruženi čipka, trake, prorezi, nitne, staklići...

 

Takođe, bitan deo kolekcije je i prateća odeća za plažu, ali i dnevni i večernji boravak na moru. Linija obuhvata, marame, pokrivala za telo, haljine, pantalone, tunike i ostalu odeću koja vam daje mogućnost da se tokom celog dana osećate prijatno.

Osnovna kolekcija se vraća sa širokim spektrom boja, stilova i materijala, duplog lica, sa kontrasnim nijansama i tonovima, koji će zadovoljiti svaku ženu.

Izvor: www.lepotaizdravlje.rs

         
Veze i vezice
Matematičari otkrili formulu ljubavi
Travel
Plitvička jezera: lepota i mir
U trendu
Novo otkriće o zelenom čaju
Coolinar
Testenina sa kozicama i šparglama
Entertainment
Manekenka priznaje zašto nosi samo mini suknje
Crafts
Raskoš koju je kupila Sofia Vergara
Wellness & Care
Kako zadržati miris parfema ceo dan